Alexander


Bästa biten mitt på bordet...... Hur mycket jag än försöker få katterna att INTE vara på bordet så struntar dom i vad jag säger/gör. Både Alex och Sigge trivs bra på bordet.





Nu struntade jag i att kasta ner dem eftersom jag ville fota Alex. Inkonsekvent (nej, det står inte inkontinent!!!)? Vem? Jag?



Alex börjar tvätta sig för att vara fin inför fotograferingen. Lite väl sent kanske.







Stor ståtlig don sphynx! Vackraste donnen!



Här är Alex inte fullt så stor.... bara några timmar gammal. Tänk att han numera är en ståtlig vacker pojke? Fantastiskt va?

long time no see....

Har haft fullt upp med flytt och fint besök så bloggen har verkligen blivit åtsidosatt.  Men nu är jag tillbaka med lite uppdateringar vad som hänt och skett med alla nakna djur.

Grannsämjan på kvarteret är inte den bästa kan jag ju berätta. Det är inte alla grannar som uppskattar en Houdini-hund. Vi måste ha dörren på framsidan låst oavsett om vi är hemma eller inte. På baksidan har vi fått sätta upp en hasp på dörren som går ut från uterummet. MEN med fem ungar i huset är det svårt att kolla så alla stänger/låser dörrarna. Och barns minne är emellanåt (nästan alltid) lika långt som en guldfisks.

Det är väl självklart att Rune vill lära känna sin nya hemby? Han måste ju kolla in brudarna och konkurrenterna om brudarnas gunst! Det fattar ju vem som helst.  Mellandottern var ute och letade Rune en dag då han lyckats ta sig ut. Hon fick syn på honom på håll och fick se hur hundkräket såg sig om innan han gick över vägen!!!!

Rune har haft tjejbesök. Först av Svea, en Chowchow  och sedan kom Isa, en Golden retriver. Svea och Rune kom bra överrens och lekte för fullt. Nåja, lekte och lekte. Rune försökte göra något annat med Svea. ... Förstå vilka fina valpar det hade kunnat bli?



Efter några dagar kom då Isa eftersom hennes ägare skulle ut och resa.  Kul, kul tänkte Rune. TVÅ brudar för mig själv!!!! Ack vad han bedrog sig. Svea och Isa som aldrig tidigare träffats blev bästa kompisar.... Rune fick inte vara med och busa. När Svea och Isa blev för trötta för att busa så lade de sig ner och fortsatte busa.







Rune gjorde allt för att få vara med. Men flickorna nonchalerade honom, när de blev nog leds på hans försök att få vara med fick han sig en hurvel och sedan fortsatte de att busa.

Stackars, stackars Rune. Han skulle verkligen behöva en hundkompis på heltid. Någon som han. Någon som inte nonchalerar honom. Vem vet vad framtiden har i sitt sköte???? Kanske, kanske.....

Foton på Alex kommer lite senare idag. Har haft kameran undanstoppad så jag inte har hittat åt den förrän i helgen. Så nu ska här fotas.

RSS 2.0