Höst!

Idag tvingade jag ut Rune på en promenad i värsta höstvädret. Nåja, värsta och värsta... det regnade iallafall inte! Vi gick 4 km, men eftersom vi bor ute på Söderslätt så blåser det jämt, så 4 km kändes som det dubbla.









Ibland har vi sällskap av grannen Petra med sina hundar Lukas och Ceasar. Dock inte idag. Men här kommer ett foto på den trion. Notera den snygga ägarinnan. Som en liten fransyska ser hon ut. :-)

Bråkstakar? Kamphundar? Hundslaggis?



Nä det är bara Mexikanaren Lukas och Peruanen Rune som leker.

Kallt tycker Rune.

Att vara nakenhund i det svenska klimatet är inte det lättaste. I synnerhet om man är en ovanligt frusen nakenhund.  Redan nu har kampen börjat. Kampen mellan mig/make/barn och Rune. Kampen att få ut Rune på en promenad.

Trots att Runes garderob (tro´t eller ej, men hunden har en egen garderob) innehåller mängder med täcken och overaller, så gillar han inte att gå ut när det är kallare än 10 grader. PLUSGRADER! Och regnar det kan det vara hur varmt som helst. Rune vill INTE gå ut.

Förrförra veckan beställde jag ett par skor till Rune, ett par Muttluks. Så nu spriger jag iväg till brevlådan när posten kommer. Det ska bli spännande att se hur han reagerar med skor på tassarna.



Rune sitter inomhus och njuter av solen.


Rune njuter av solen utomhus. Dock är fotot tagen för ca 2 veckor sedan.
Rune njuter av solen utomhus. Dock är fotot taget för ca 2 veckor sedan.


sorgligt....

nu börjar det dra ihop sig till att Alex ska flytta. Sorgligt men det har vi ju vetat om hela tiden.




Lilla söta vackra kissen.


Efter middagen gick jag och käre maken ut med Rune. Det var dimmigt som f-n, man såg inte många meter framför sig. Då vi kom in var vi alldeles blöta i håret. Rune fick sin middag serverad efter promenaden.




Något säger mig att han hade föredragit något annat att äta...



Sötaste hunden!

RSS 2.0